Knytte et abonnement til en My Kaspersky-konto

My Kaspersky er en enkelt nettbasert ressurs for å administrere beskyttelsen av enheter og lisensiering av Kaspersky-programmer.

På My Kaspersky kan du kjøpe og aktivere et abonnement for programmet.

For å jobbe med Kaspersky VPN Secure Connection på My Kaspersky, må du registrere og koble enheten til My Kaspersky.

En My Kaspersky-konto kreves for å logge på My Kaspersky samt for å bruke My Kaspersky og visse Kaspersky-programmer.

Du kan logge på My Kaspersky-kontoen ved å angi e-postadresse og passord, eller ved å bruke Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din. Hvis du allerede har en konto, kan du konfigurere rask pålogging med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din i vinduet som brukes til å koble enheten til My Kaspersky-kontoen din. Dette kan skje hvis du brukte e-postadressen fra Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din da du opprettet My Kaspersky-kontoen din.

Pålogging med Facebook, Google og Apple er ikke tilgjengelig i noen områder. For mer informasjon om restriksjoner i Russland, se denne artikkelen (kun tilgjengelig på engelsk og russisk).

Hvis du ikke har en konto enda, kan du opprette en på My Kasperskys nettsted eller fra programmer som er kompatible med My Kaspersky.